Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання голови районної ради Василя Зеленського з Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2021 08:19
Кількість переглядів: 281

Шановні військовослужбовці,

учасники АТО та ветерани війн!

Від себе особисто та від усього депутатського корпусу

щиро вітаємо Вас з Днем Збройних Сил України!

 

Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами - незламними та нескореними бійцями-патріотами.

Особливі слова вітань військовослужбовцям славетних 72-ї окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців та 1129 зенітно-ракетного полку, які дислокуються на території нашого району і воїни яких проявляють неймо­вірні мужність і героїзм, захищаючи суверенітет, неза­лежність та цілісність нашої держави.

Шановні військовослужбовці! Ви демонструєте відда­ність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовуєте довіру українців. Ви довели усьому світу, що українське військо – це армія нескорених. Ми пишаємося вами і висловлюємо слова глибокої шани і вдячності.

Сьогодні День Збройних Сил України ми зустрічаємо в особливих умовах, коли тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і наші земляки, героїчно захищають свою Батьків­щину зі зброєю в руках на сході країни. І у цей урочистий день ми з сумом згадуємо воїнів, які віддали своє життя за українську землю. Вічна їм слава! Пам'ять про них на­завжди залишиться в серцях жителів нашого району.

Саме у цей складний час для нашої країни ми усвідоми­ли, що сильна держава починається із сильної армії. Тож з нагоди свята зичимо всім військовослужбовцям та вете­ранам Збройних Сил України козацької мужності, дідів­ської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили! Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій додають вам впевненості та наснаги. Здоров'я і благополуччя вам! Миру і злагоди!

 

голова Білоцерківської

районної ради                                                            Василь Зеленський

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора