Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у церемонії відкриття ресторану Всесвітньої мережі «McDonald’s»

Дата: 03.12.2021 14:34
Кількість переглядів: 292

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у церемонії відкриття ресторану Всесвітньої мережі «McDonald’s» по вул. Леваневського, що у Білій Церкві.

Відкриття у Білій Церкві закладу Компанією «McDonald's» є підтвердженням того, що наше місто розвивається, є конкурентоспроможним, має високу спроможність громади розраховуватися за своїми зобов'язаннями та високу інвестиційну привабливість, оскільки компанія інвестує та розвиває свою мережу саме у таких регіонах.

Під час заходу менеджером з виробництва Юрієм Косом для гостей було організовано онлайн екскурсію кухнею, де було показано усі процеси виготовлення бургерів, картоплі, морозива, кави та ін.

Цікаво, що молочну основу, з якої у ресторанах McDonald’s готують морозиво та шейки, виробляють за найсучаснішими технологіями – на Білоцерківському молочному комбінаті (флагман компанії ТЕРРА ФУД).

Компанія створила більше 85 робочих місць для працівників щойно відкритого закладу.

У заході також взяли участь: міський голова Геннадій Дикий, секретар міської ради Дмитро Киришун, заступники міського голови Юрій Савчук та Катерина Возненко, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк,  журналісти місцевих ЗМІ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора