Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося спільне засідання постійної комісії Білоцерківської районної ради з питань бюджету, та постійної комісії з питань законності…

Дата: 26.11.2021 14:36
Кількість переглядів: 310

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у спільному засіданні  постійної комісії Білоцерківської районної ради з питань бюджету, фінансів, цін, соціально-економічного розвитку та постійної комісії Білоцерківської районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської етики та децентралізації.

Оперативно обравши Володимира Саніна головуючим та Корнієнко Ірину секретарем, члени засідання приступили до обговорення питань. До порядку денного було внесено три питання. Жваву дискусію викликало обговорення двох питань, що стосувалися бюджету та прийняття Програми погашення виконання судових рішень.

Першим розглянули бюджетне питання. Начальник фінансового управління Білоцерківської райдержадміністрації Світлана Ейсмонт запропонувала депутатам районної ради  зміни до рішення районної ради від 14.01.2021 №023-02-VIII «Про районний бюджет Білоцерківського району на 2021 рік».

По загальному фонду посадовець запропонувала зменшити асигнування по головному розпоряднику  коштів управлінню фінансів Білоцерківської РДА (підстава: рішення сесії Маловільшанської  сільської ТГ про повернення іншої дотації) в сумі 1 743 150 грн та збільшити асигнування по головному розпоряднику коштів Білоцерківська РДА для виконання програми щодо заходів пов’язаних із ліквідацією заборгованості з виплат заробітної плати та інших зобов’язань, які виникли в зв’язку з ліквідацією установи Білоцерківського територіального центру надання соціальних послуг у сумі 1 743 150 грн. А за  рахунок вільних залишків збільшити видатки загального фонду районного бюджету в сумі 332 350 грн. для погашення кредиторської заборгованості по територіальному центру.  Та виділити кошти на  забезпечення обов’язкових  виплат по заробітній платі відділу з управління комунальним майном Білоцерківської районної ради, в зв’язку з ліквідацією в сумі 23 000 грн (головний розпорядник коштів Білоцерківська РДА).

Далі, начальник управління соціального захисту населення Білоцерківської райдержадміністрації Олена Карпенко представила  Програму погашення виконання судових рішень ліквідованих районних державних адміністрації, що перейшли до Білоцерківської  РДА в порядку правонаступництва та відшкодування витрат за надані пільги окремим категоріям громадян Білоцерківського району, що  ввійшли до складу Білоцерківського району, гарантованих державою на 2021-2025 роки. По даному питанню ряд роз’яснень давали голова райдержадміністрації Людмила Мерзлюк та очільниця казначейства Ірина Янішевська.

Далі, члени комісії погодили зміни, які пропонують внести до Єдиного державного реєстру юридичних, фізичних осіб,  та громадських формувань. На комісії прийнято рішення розглянути дані питання на сесії райради.

«Право депутата виважено підходити до прийняття кожного рішення, а бюджетні питання вимагають особливого вивчення»,- під кінець засідання сказав голова ради Василь Зеленський. Й наголосив, що наші депутати ретельно підходять до вивчення кожного питання.

На спільному  засіданні комісії були присутні представники ЗМІ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора