Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

26 листопада 2021 року відбудеться спільне засідання постійних комісії Білоцерківської районної ради

Дата: 25.11.2021 12:32
Кількість переглядів: 276

ПРОЄКТ ПОРЯДОКУ ДЕННОГО

спільного засідання постійної комісії Білоцерківської районної ради з питань бюджету, фінансів, цін та соціально-економічного розвитку та постійної комісії Білоцерківської районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської етики та децентралізації

                                                                                    

26 листопада 2021 року  11:00

 

  1. Про обрання голови спільного засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, цін та соціально-економічного  розвитку та постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської етики та децентралізації.

 

  1. Про обрання секретаря спільного засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, цін та соціально-економічного  розвитку та постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської етики та децентралізації.

 

  1. Про проєкт порядку денного спільного засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, цін та соціально-економічного  розвитку та постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської етики та децентралізації.

Доповідач:

 

 

  1. Про внесення змін до рішення районної ради від 14.01.2021 №023-02-VІІІ «Про районний бюджет Білоцерківського району на 2021 рік».

Доповідач:

Ейсмонт Світлана Миколаївна,  начальник управління фінансів Білоцерківської районної державної адміністрації.

 

  1. Про затвердження Програми погашення виконання судових рішень ліквідованих районних державних адміністрацій, що перейшли до Білоцерківської районної державної адміністрації в порядку правонаступництва та відшкодування витрат за надані пільги окремим категоріям громадян Білоцерківського району, що ввійшли до складу Білоцерківського району, гарантованих державою на 2021 – 2025 роки.

Доповідач:

Карпенко Олена Юріївна,  начальник управління соціального захисту населення Білоцерківської районної державної адміністрації.

 

  1. Про внесення змін до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань щодо самопредставництва Білоцерківської районної ради Київської області.

Доповідач:

Федорчук Володимир Володимирович, заступник голови Білоцерківської районної ради.

 

 

  1. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора