Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Із сесійної зали

Дата: 21.10.2021 14:43
Кількість переглядів: 343

Сьогодні відбулося засідання дев`ятої чергової сесії Білоцерківської районної ради VIII скликання. Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський розпочав засідання з хвилини мовчання, якою вшанували пам’ять загиблих захисників України. Не порушуючи гарну традицію, депутати привітали з днем народження своїх колег.

У роботі пленарного засідання взяла участь голова райдержадміністрації Людмила Мерзлюк.

На пленарне засідання прибуло 35 депутатів. У ході пленарного засідання було розглянуто ряд питань порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях районної ради.

Порядок денний був необтяжливий, але питання вирішувалися актуальні. Наші депутати, усвідомлюючи серйозність ситуації, не зважаючи на ризик підхопити  вірус, одягнули маски та зібралися на засідання сесії.

Серед головних питань:  депутати погодили питання передачі із спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району до комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади майна, закріпленого за Центральною районною бібліотекою та нежитлового приміщення; підтримали звернення депутатів Білоцерківської районної ради до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо соціально-економічного захисту громадян України під час проходження опалювального сезону 2021-2022 роки; погодили питання щодо припинення юридичної особи – відділу з управління комунальним майном Білоцерківської районної ради шляхом ліквідації.

Депутати уповноважили районну державну адміністрацію вирішувати питання щодо затвердження Порядку обліку і видачі посвідчень та нарукавних пов`язок членів громадських формувань з охорони громадського порядку на території Білоцерківського району.

Питання встановлення (зміну) меж села Трушки Фурсівської сільської територіальної громади Білоцерківського району Київської області перенесено на інше пленарне засідання, так як не пройшло обговорення на постійній комісії. Фото без описуДепутати не підтримали зміни до бюджету та  не схвалили прогноз районного бюджету на 2022- 2024 роки так як вважають, неефективним використання бюджетних коштів. А це головний економічний документ, від якого залежать перспективи та можливості регіону.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора