Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської етики та децентралізації

Дата: 11.10.2021 15:29
Кількість переглядів: 328

Сьогодні, 11 жовтня Володимир Санін провів засідання постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської етики та децентралізації . Засідання відбулося досить жваво, депутати були активними.

Вони погодили та винесли на розгляд сесії питання про припинення юридичної особи – відділу з управління комунальним майном Білоцерківської районної ради шляхом ліквідації, так як на балансі відділу з управління комунальним майном районної ради залишилося лише 3 діючих договори оренди.

На комісії рекомендували Громадським  формуванням з охорони громадського порядку «ПРАВОВА БЕЗПЕКА» звернутися з відповідним клопотанням щодо порядку обліку і видачі посвідчення членам громадського формування до місцевої державної адміністрації.

Члени комісії підтримали звернення депутатів Білоцерківської районної ради до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо соціально-економічного захисту громадян України під час проходження опалювального сезону 2021-2022 роки.

На комісіях одноголосно прийняті рішення розглянути  питання на  сесії райради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора