Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Навчання резервістів бригади 132-го Окремого батальйону територіальної оборони завершено

Дата: 01.10.2021 12:49
Кількість переглядів: 511

1 жовтня у Білоцерківському районі завершено спільне командно-штабне навчання "Об`єднані зусилля - 2021". Резервісти бригади 132-го Окремого батальйону територіальної оборони протягом кількох днів на полігоні  відновлювали військові навички.

Навчання проводилися  за безпосереднього  керівництва командира бригади 132-го Окремого батальйону територіальної оборони підполковника Валерія Римарчука.

Участь у підсумкових навчальних зборах з резервістами бригади 132-го Окремого батальйону територіальної оборони взяли  голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський,  голова райдержадміністрації Людмила Мерзлюк, голова Фурсівської територіальної громади Сергій Шаравара, начальник районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Ігор Богданевич.

 «Відпрацьовані практичні дії підрозділів під час виконання завдань з територіальної оборони району. Впевнений,  що безпека району в надійних руках», – підкреслив Василь Зеленський, звертаючись до учасників зібрання.

 «За цей період ми вчили  резервістів, що їм треба робити при відмобілізуванні та при постановці будь-яких завдань, розпоряджень щодо планування дій, виявляли слабкі та сильні місця, – зазначив командир окремої бригади територіальної оборони підполковник Валерій Римарчук.

На підведенні підсумків роботи керівники відзначили успішних бійців грамотами та подяками й  побажали бійцям миру, впевненості у собі, здоров`я та успіхів у кожній благородній справі, оптимізму і благополуччя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора