Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Василь Зеленський провів робочу нараду

Дата: 21.09.2021 14:01
Кількість переглядів: 326

На попередньому пленарному засіданні сесії депутати прийняли  Програму, яка передбачає  депутатський фонд  в 20 тис грн, з якого вони б могли надавати виборцям матеріальну допомогу на лікування. Але дане питання з місця не зрушилося,  тому, що механізм отримання цієї допомоги до кінця не визначено. Саме з цією метою голова ради Василь Зеленський 21 вересня зібрав фахівців відповідних служб та колегіально шукали шляхи вирішення по  даному питанню.

У роботі робочої наради взяли участь заступники голови ради  Анатолій Чичикало та Володимир Федорчук, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Горовенко, начальник фінансового управління Світлана Ейсмонт, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Карпенко, працівники юридичного відділу районної ради Оксана Григор`єва та Володимир Ровенко, депутати районної ради Володимир  Санін, Світлана Бойко, Володимир Бабенко.

«Результати роботи районної ради, як колективного органу, в значній мірі залежить від роботи кожного окремо взятого депутата»,- наголосив голова ради.

«Всі розуміють, що надання матеріальної допомоги хворим виборцям сприятиме й підвищенню рівня прийомів депутатами районної ради своїх виборців у виборчих округах»,- продовжив Василь Васильович.

Він відмітив, що активність депутатів районної ради восьмого скликання висока. Це проявляється  і  в активній участі депутатів і в роботі пленарних засідань сесій, і в роботі постійних депутатських комісій, а також великій кількості практичних пропозицій депутатів, які, безумовно сприяють покращенню роботи ради і ефективному вирішенню проблем, які хвилюють жителів району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора