Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

18 вересня славна Біла Церква відзначила 989-річницю з Дня заснування!

Дата: 20.09.2021 09:18
Кількість переглядів: 402

Свято було присвячене усім, хто живе в цьому місті, щодня ходить його вулицями, творить історію, а також шановним гостям, які, хоч раз відвідавши Білу Церкву, закохуються в неї назавжди. Біла Церква – місто з молодою душею, яке береже свої традиції та відкриває нові горизонти.

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський та заступник голови Анатолій Чичикало  взяли участь в урочистому зібранні. У своїх вітаннях вони зазначили, що білоцерківська громада завжди була згуртованою і що Білу Церкву вирізняє з-поміж інших міст неповторна аура, яка дарує відчуття здоров’я, миру і злагоди, висловили вдячність всім, хто розвиває рідне місто, побажали процвітання, благополуччя, щастя, успіхів, оптимізму і віри в добро.

З Днем міста білоцерківців привітав міський голова Геннадій Дикий, поважні гості - делегація з Республіки Польща, з міста-побратима Білої Церкви, у такому складі: віце-президент Островець-Свентокшиського Пьотр Дасіос, радник Островець-Свентокшиської міської ради Станіслав Чоїнка та віце-президент міської ради Марта Вожницька-Куздак.

Доброю традицією на День народження міста стало піднімати прапор Білої Церква і прапори міст-побратимів, які присутні на святі. Цю почесну місію виконали міський голова та кадети роти почесної варти Білоцерківського кадетського корпусу.

Було вшановано й загиблих героїв, які ціною власного життя зберегли мирне небо над нашою головою. Керівництво міста,району, делегація з Республіки Польща та всі бажаючі поклали квіти до портретів Героїв.

Під час свята свою творчість присутнім дарували юна співачка Вероніка Морська, заслужена артистка естрадного мистецтва України Вікторія Невідомська  та творчі колективи міста.

На танцмайданчику парку ім. Т.Шевченка відбувся рок-фестиваль, а на центральному пляжу - Electronic music stage . Надвечір на центральній площі міста на всіх чекав  Motorcycle stunt riding та  Святковий концерт за участю виконавців міста,  Катерини Бужинської та гурту «Бумбокс»!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора