Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Білоцерківські рятувальники відзначили своє професійне свято

Дата: 17.09.2021 11:48
Кількість переглядів: 328

17 вересня Україна відзначає День рятівника. Це свято людей, для яких честь, відвага, мужність і вірність своєму обов’язку є сенсом буття – пожежників, хіміків, піротехніків, водолазів, працівників інших аварійно-рятувальних формувань і служб, які забезпечують надійний захист національного багатства та життя людей від вогню та стихії. Його відмічають також громадяни, які зробили свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

 З нагоди цього свята голова голова Білоцерківської районної ради – Василь Зеленський разом із першим заступником голови райдержадміністрації Олександром Горовенком,  привітали та відзначили почесними грамотами за сумлінне виконання службових обов'язків кращих співробітників Білоцерківського районного управління ДСНС  України у Київській області.

«Відзначення вашого професійного свята – це визнання на  державному рівні неоціненного внеску, який робите ви –  представники цих мужніх професій, люди сильні духом, котрі з честю забезпечують надійний захист від вогню та стихії. Дякую вам за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Переконаний, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано та сумлінно служитимете обраній справі», - у вітальному слові  виразив сподівання голова районної ради Василь Зеленський.

Фото без описуУ заході взяли участь міський голова Геннадій Дикий, заступник начальника головного управління із запобігання надзвичайними ситуаціями Вячеслав Асирбабаян, начальник районного управління ДСНС  України у Київській області Василь Слободяник, ректор Білоцерківського НАУ Олена Шуст, настоятель парафії Храму Покрови Божої Матері УПЦ КП Микола Гопайнич…

Гості щиро вітали працівників рятувальної   служби, зичили їм здоров`я та добра. Кращих працівників відзначили грамотами та подяками. Пісенні вітання лунали від студентів вокально-інструментального ансамблю аграрного університету.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора