Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Білоцерківські рятувальники відзначили своє професійне свято

Дата: 17.09.2021 11:48
Кількість переглядів: 311

17 вересня Україна відзначає День рятівника. Це свято людей, для яких честь, відвага, мужність і вірність своєму обов’язку є сенсом буття – пожежників, хіміків, піротехніків, водолазів, працівників інших аварійно-рятувальних формувань і служб, які забезпечують надійний захист національного багатства та життя людей від вогню та стихії. Його відмічають також громадяни, які зробили свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

 З нагоди цього свята голова голова Білоцерківської районної ради – Василь Зеленський разом із першим заступником голови райдержадміністрації Олександром Горовенком,  привітали та відзначили почесними грамотами за сумлінне виконання службових обов'язків кращих співробітників Білоцерківського районного управління ДСНС  України у Київській області.

«Відзначення вашого професійного свята – це визнання на  державному рівні неоціненного внеску, який робите ви –  представники цих мужніх професій, люди сильні духом, котрі з честю забезпечують надійний захист від вогню та стихії. Дякую вам за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Переконаний, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано та сумлінно служитимете обраній справі», - у вітальному слові  виразив сподівання голова районної ради Василь Зеленський.

У заході взяли участь міський голова Геннадій Дикий, заступник начальника головного управління із запобігання надзвичайними ситуаціями Вячеслав Асирбабаян, начальник районного управління ДСНС  України у Київській області Василь Слободяник, ректор Білоцерківського НАУ Олена Шуст, настоятель парафії Храму Покрови Божої Матері УПЦ КП Микола Гопайнич…

Гості щиро вітали працівників рятувальної   служби, зичили їм здоров`я та добра. Кращих працівників відзначили грамотами та подяками. Пісенні вітання лунали від студентів вокально-інструментального ансамблю аграрного університету.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора