Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський про безпекову ситуацію в районі

Дата: 02.06.2023 08:35
Кількість переглядів: 61

Сьогоднішня ніч знову виявилася неспокійною! Загарбники вночі атакували Україну 15 крилатими ракетами і 18 іранськими БпЛА “Shahed”.

Повітряна тривога тривала майже три  години. Сили ППО на Київщині знищили понад 30 повітряних цілей.

Внаслідок падіння уламків є постраждалі, серед яких — діти. За попередньою інформацією, поранено дві людини, у тому числі дитину. Дорослий госпіталізований до лікарні та прооперований, загроз його життю немає.

Також через падіння уламків пошкоджено 5 приватних будинків. У 3 будинках вибиті вікна, посічені фасади, та були займання трав’яної та лісової підстилки. Пожежі, які виникли, ліквідовані. Зокрема, пошкоджено декілька автівок, а також вікна в одному з офісних приміщень. 

Ворог підступний! Але ми сильні!

Вдячні нашим силам ППО за цілодобовий захист!

Сьогодні, 2 червня, у Білоцерківському районі пройдуть вибухові роботи. На території Ольшаницького родовища гранітів заплановано проведення вибухових робіт. Вони пов'язані з технологічними процесами.

За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, 2-3 червня в регіоні спостерігатиметься надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Будьте обережні в поводженні з вогнем на відкритому повітрі! Бережіть наші екосистеми!

На Білоцерківщині для 4318  школярів пролунав останній дзвінок. У освітніх закладах району працюватиме 12   тимчасових екзаменаційних центри. Свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти буде вручено  2364 випускникам, з них 192 дітям ВПО. 153 учнів буде нагороджено золотою медаллю, 52 – срібною.

У канікулярний час у територіальних громадах працюватиме 51 табір для дітей 6-17 років. Заклади освіти проводитимуть літні табори, профільні зміни, організовуватимуть освітні хаби, різні гуртки з урахуванням вимог безпеки.

Вкотре закликаю мешканців Білоцерківщини не нехтувати сигналом «повітряна тривога». Бережіть своє життя та життя близьких!

Обов’язок представників місцевої влади, дуже конкретний обов’язок –забезпечити наявність і доступність укриттів цілодобово. Захист людей – це захист на всіх рівнях. Укриття мають бути доступними. Ніколи більше не має повторитися ситуація, яка відбулася минулої ночі в Києві, коли люди прийшли в укриття, а укриття – зачинене.

Щиро дякую усім нашим захисникам і захисницям.

Ми віримо у вас. Ми пишаємося вами.

Разом до перемоги!

З повагою та шаною

голова Білоцерківської  районної ради                   Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора